Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevusu, 11 Nisan - Cevap Bekleniyor

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
66 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya turistik vizesi randevumu 11 Nisan'da 4 kişi için aldım ama hala onay ya da red yanıtını beklemiyorum. Ne zaman cevap gelebilir?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurularında maalesef bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Konsoloslukların yoğunluğuna göre bu süre değişebilir. Başvurunuzun üzerinden epey zaman geçmiş, en iyisi konsoloslukla iletişime geçip durumu öğrenmek. Umarım kısa sürede olumlu haber alırsınız!

0

Merhaba! Üzgünüm ama yaşadığınız durum, maalesef vize dünyasında o kadar da nadir değil. Randevu tarihinden birkaç hafta veya hatta birkaç ay sonra sonuç alamanız normal kabul ediliyor. Onay veya red yanıtları almanız için en kötü senaryodan bahsediyorum tabii. İncelemeler, aylarca uzayabiliyor! Sabırlı olmaya çalışın. Vize başvurusu yapan insanlarla iletişime geçin ya da ( eğer başvuruda bulunanlar daha da fazla kişi sayıda olduğunda) yetkili makamlarla iletişime geçin. Her zaman en iyisini diliyorum.

0

Pardon ama cevap ne zaman gelecek hakkında bir fikrim yok. Vizelerin işleyişinde değişiklikler oluyor, belki resmi sitede veya konsolosluğun iletişim bilgilerinde yardımcı olacak bilgiler bulunur.

Scroll to Top