Ekim ortasında Almanya vizesi için Ocak ortasında randevu alabilmek mümkün mü? Vize şartları çok sıkı gibi görünüyor, randevu almak konusunda yardımcı olabilecekler var mı?
O kadar erken randevu almak mümkün değil gibi gözüküyor. Vize süreci oldukça yoğun o dönemde, belki danışmanlık firmalarına bakabilirsiniz.
Merhaba, Ekim'de başvursan bile Ocak ayına randevu bulmak zor olabilir, maalesef vize süreçleri yoğun. Şartlar sıkı evet ama panik yapma, tüm belgeleri eksiksiz hazırlarsan sorun olmaz. Randevu konusunda maalesef yardımcı olamam ama takipte kalırsan belki erkene çekebilirsin. Bol şans!
Dostum, geçen sene ben de Almanya vizesi için epey dert çektim. Ekimde randevu almak için Ocak ayında tarihler bulmak inanılmaz zordu. Belgelerin tam olması şart tabii ki. Üstelik, geçen sene bana o dönem o kadar çok kişi yardımcı oldu ki başım dönüyordu. Umarım sen de o kadar şanslı olursun. Ama randevu için iyi bir danışman bulmak büyük avantaj. Konsulat başvuruda sıkıntılı bir süreç olabiliyor tabi. Burası yoğunluğun fazla olduğu bir dönem gibi. Sabırla beklemek ve kesinlikle belgeleri tam yerine getirmek gerekiyor. Kolay gelsin!