Almanya vizesi için 2 Ağustos 2024'te randevu aldım. İdata'dan hala dönüş yok. Şubat'ta seyahatim var. 17 Aralık'ta sonuç geldi, 2 Ocak ila 10 Ocak arasında bir randevu aldım. 5 ayda randevu almam sonunda bitti herhalde, pasaportum 14 Şubat'taki seyahatime yetişecek mi?
Umarım yetişir. İdata'ya sormanız gerekecek, çünkü sizin durumunuzu sadece ben bilmiyorum.
Merhaba, vize sürecin biraz uzun sürmüş ama sonunda sonuçlanmasına çok sevindim. 17 Aralık'ta sonuç geldiyse ve 2-10 Ocak arası pasaportunu alabileceksen, 14 Şubat'taki seyahatine yetişme ihtimali yüksek görünüyor. Yine de İdata'yı arayıp pasaportunun ne zaman teslim edileceğini teyit etmeni öneririm. Umarım sorunsuz bir şekilde pasaportunu alırsın ve seyahatine rahatça çıkarsın! 😊
Oof, ne zorluklar yaşıyorsun! 5 aylık randevu süreciyle pasaportun seyahat tarihine yetişmesi muhtemel görünüyor, ama kesin bir şey söyleyemem. Onay için vize merkezine doğrudan ulaşman fayda sağlayabilir, muhtemelen detaylı bilgi verebilirlerdir. Umarım sorun çabuk çözülür ve seyahat planına yetişirsin!