Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu ve Süre Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
29 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 5 Ağustos'ta randevu aldım ancak 3 Aralık'ta seyahatim varmış. Randevu aşaması bitmiş gibi gözüküyor ve bana 15 Kasım'daki randevu verildi. 11 iş günüm kaldı randevu tarihinden seyahat tarihine. Vize nasıl 2 hafta ya da daha kısa sürede çıkartıldı bunun hakkında kafamda sorun var?

3 Yanıt
0

Merhaba, telaş yapmana gerek yok, vize süreci biraz karmaşık olabiliyor. Randevuların yoğunluğuna ve konsolosluğun iş yüküne göre süreler değişebilir. Bazen işlemler beklenenden daha hızlı sonuçlanabiliyor, umudunu kaybetme. Başvurunu takip etmeye devam et ve gerekli belgelerin eksiksiz olduğundan emin ol. Gerekirse konsoloslukla iletişime geçerek durumunu izah edebilirsin, şansını dene.

0

Randevu tarihiniz vize sürecine yetişmiyor gibi görünüyor. Vize başvuru sürelerini kontrol etmeniz gerek bence.

0

Merhaba! Aynı durumda olan çok insan varmış demek ki. Randevuyu almışsın, ama seyahatle randevu arası biraz kısaysa, 11 iş günü kaldıysa endişelenme. Bazıları beklenenden hızlı alıyor ama 2 haftalık vize çıkma süreci bir norm değil. İnsanların şanslı olduğu vakalar da var, elbette. Oysa sen zamanının elinden kaydığında telaşa düşüp moral boz. Sisteme göre hareket etmeli ve çok da zor bir şey beklememeliyiz ama şans işte her zaman yanımızda. Sana tavsiyem, son gelişmeleri ve vize süreci akışını takip etmek. Vize yetkilileriyle iletişim kurmak veya onlardan bilgi almak için daha fazla yol var.

Seninkiler gibi vize sorunları yoğun bir tempoda, herkese yeterli süreyle yardımcı olamayan durumlar söz konusu olabilir.

Scroll to Top