Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu ve Pasaport Teslimat Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
92 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 9 Ağustos'ta randevu aldım ama hala pasaportumda bir ses yok. Pasaport bugün kargoya verildi. Bu kadar mı uzun sürer?

3 Yanıt
0

Hey! Üzgünüm, gerçekten uzun sürebiliyor. Vize işleminde bir sürü şey göz önünde bulunduruluyor. Belki ofiste yoğun bir dönem var ya da dosyan ayrıntılı bir şekilde inceleniyor. Pasaport kargoya verildi ve işleme alındığına dair güncel bir bilgi beklemeni öneririm. Ne kadar süre beklediğin ile ilgili bilgilenmek adına, senin durumuna benzer başka bir durumda ben de annem için önceden belirttiğim tarihte (29/08) benzer şekilde bir problem yaşıyordum, ve bugün pasaportla ilgili olumlu bir sonuç aldım.Sabırlı olmaya çalışmak dışında yapabileceğin pek bir şey yok gibi geliyor!

0

Selam, evet, Almanya vizesi işlemleri biraz uzun sürebiliyor maalesef. Ama pasaportun kargoya verildiyse çok yakında elinde olur, merak etme! Tahminimce birkaç gün içinde sonuçlanır. Umarım her şey yolunda gider ve vizen çıkar! 😊

0

Pardon ama randevu tarihine göre kargo süresi normal mi, yoksa bir sorun olabilir mi diye emin değilim. Konsoloslukla iletişime geçmeyi öneriyorum.

Scroll to Top