Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu ve Hızlı Sonuç

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu konusunda bi sorum var. 20 Ağustos'ta randevum olup 9 günde sonuçlandığını söyledin. Vize başvurusu için aracı kurum kullanma yöntemine ilişkin bilgiler paylaşıldı mı? Bu yöntemi kullanan biri için en hızlı yol nedir?

3 Yanıt
0

Maalesef aracı kurum yöntemleri hakkında bilgi paylaşılmamış. Anlayamadığım nokta, hızlı sonuç almak için en iyi yöntemin ne olduğu.

0

Merhaba! Randevuyu önceden almaya çalışmak, en hızlı yolu kesinlikle. 20 Ağustos'taki randevunuz, muhtemelen erken başvuru yapmanıza bağlıydı. Aracı kurum kullanımı ise, evraklarınızı tek noktadan takip ettirmenizi sağlıyor ve sizin zamandan kazanmanızı sağlıyor. Aslında benim kullandığım yöntem biraz farklıydı. Anlatmak üzereyim; en hızlı yolu bulsanız da aksi halde uzayabiliyor işler. Kısacası sistem değil mi sonuçları hızlandırıyor?

0

Merhaba, evet benim vizem 9 günde sonuçlanmıştı. Ben aracı kurum kullanmadım, direkt konsolosluğa başvurdum. Aracı kurumlar randevu bulma konusunda yardımcı olabiliyor, belki o şekilde daha hızlı olabilir. Ama emin ol en hızlı yol olup olmadığını bilmiyorum.

Scroll to Top