Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu ve Başvuru Tarihleri Hakkında

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
71 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu tarihim bana verildi ve en son başvuru tarihi de ayrıca belirtilen bir tarihte. Bu kadar ayrıntılı bir sistemin nedenini anlamıyorum. Başka ülkelerde farklı mı yoksa bu standart geçerli mi? Tam olarak ne kadar süreli vize veriliyor?

3 Yanıt
0

Aynen, o sistemin bir acayipliği var. Hele Almanya için... Belki de vize sınavı yoğunluğu o ülkelerde bu tür karmaşıklığa yol açmış. Ben de Almanya vizesinde ilk kez kendim başvurmuş olabilirim; ama bu sistemden duyduğum duyumlar var ve bazı kişilerin bu sorunla karşılaştığına şahit oldum, o şikayetler dikkatimi çekmişti . Almanya'da vize süresine getirilen kesin bir bilgi yok; bazen haftalık vize veriyorlar.. Bazen diğer randevulara dahil ettikleri vize kararlarını bekleyip süre uzatma şansını değerlendiriyorlar. Eğer Almanya için ciddi bir sebebiniz olmasa , sadece gelip göreceğiniz çok zaman harcacak bir tur programınız olmasa iyi olur.

0

Merhaba, Almanya vize sistemi biraz detaylı evet, haklısın. Randevu ve son başvuru tarihi gibi şeyler genelde yoğunluktan kaynaklanıyor. Diğer ülkelerde de benzer süreçler olabiliyor, ama her ülkenin kendi uygulaması var. Vizenin süresi ise başvuruna ve seyahat amacına göre değişir, standart bir süre yok maalesef.

0

Anladığım kadarıyla randevu tarihi ile başvuru tarihinin ayrı olması biraz kafa karıştırıcı. Evet, diğer ülkeler de benzer bir sistem kullanıyor olabilir. Bildiğim kadarıyla, vize süresi başvurunuza bağlı olarak değişiyor.

Scroll to Top