Almanya turistik vizesi için randevu aldım, 3 hafta sonra başvuru yapacağım. Randevu süresi 6 aymış. Bu kadar beklemenin insanların ruh sağlığına etkisi ne olur acaba?
Aman Allah'ım, 3 hafta beklemenin ruhunuzu perişan ettiğini düşünüyorum. O kadar uzun süre beklemek stresli olduğunu mu söylüyorum, inan ki öyle. Sabırlı olmalısın ve aklını meşgul etmelisin. Her insan stresle farklı başa çıkıyor. Belki biraz meditasyon yap, kitap oku ya da hobilerine sığınırsın? İstediğiniz yere gittiğiniz zaman keyfinizi bozmamanızı dilekleriminle söylüyorum.
Aman canım, 6 ay beklemenin ruh sağlığına etkisi şüphesiz olumsuz olabilirdi. Gerçi randevunuz 3 hafta sonra, bekleme süresi belki biraz iyileştir.
Merhaba, vize randevusu beklemek gerçekten de biraz stresli olabiliyor, haklısın. Ama endişelenme, 3 hafta sonra başvurunu yapacaksın, bu güzel bir haber! Belirsizlik insanı yorar, ama artık tarih belli olduğuna göre rahatlayabilirsin. Bu süreyi seyahat planları yaparak, gideceğin yerleri araştırarak değerlendirebilirsin. Şimdiden bol şans! 😊