Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu ve Başvuru Bilgisi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 7 Ağustos'ta randevu aldım ama hala bir mail yok. 23 Aralık'ta 2 Ocak - 17 Ocak arasında başvuru isteyen mail geldi. Ne zaman nasıl bir mail bekleyebilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Maalesef benzer bir durumu ben de yaşadım. 7 Ağustos'ta randevuyu alan, randevu günü başlamadan önce randevu tarihini değiştiren kişiler vardı. Mail geldi mi kontrol etmen gerektiğini düşündüm. En doğrusunu yetkili kişilerden kesinlikle öğrenmen gerekir. Telefonla aradığında Randevudan emin misin, tarihi doğru mu sorularını sor. Birçok kişinin yaşadığı gibi yoğunluk nedeniyle muhtemelen mail'de birkaç hafta gecikme olabiliyor. Herkes kendi başvurusuyla ayrı olarak uğraştığından sana ne yapılacağı hakkında kesin bir zaman belirtemem ama sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

0

Merhaba, vize başvurusu maillerinde bazen gecikmeler olabiliyor, endişelenme. Konsolosluktan yoğunluğa göre farklı zamanlarda mail gelebiliyor. Başvurunu yapmanı isteyen mail geldiyse sorun yok demektir, diğer mailleri de beklemede kal. Belgelerini hazırlamaya başla, randevu tarihine kadar her şey yoluna girecektir!

0

Mail atmaları için belirli bir zaman yok, randevu tarihinden çok daha önce veya sonrasında da gelir. Herhalde 23 Aralık'taki mail doğru iletişim.

Scroll to Top