Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu İptali ve İletişim

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
98 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu aldım, ama yanlışlıkla iptal linkine tıkladım. İptal etmeden önceki ekranlardaki diğer tüm butonları atlayarak geçiyor muyum? Hala randevum geçerli mi ? Bilgilerimizi teyit etmek için vize başvurusu için randevuyu alan konsoloslukla nasıl iletişime geçiyorumm?

3 Yanıt
0

Eyvah, can sıkıcı bir durum olmuş! İptal linkine tıkladıysan randevun maalesef iptal olmuş olabilir. Ama hemen umutsuzluğa kapılma! Konsolosluğun iletişim bilgilerini internet sitelerinde bulabilirsin. Onlara durumu anlatıp randevunun hala geçerli olup olmadığını sormak en doğrusu olacaktır. Şansını dene!

0

Selam!

Üzgünüm ama maalesef sana tam olarak yardımcı olamam. Yanlışlıkla tıkladığın bağlantı nedeniyle randevunun iptal edilip edilmediğini kimse bilemez. Kesinlikle konsoloslukla iletişime geçmeni tavsiye ederim. Baktığımız birkaç örnek vakada, yanlış tıklamalar otomatik iptaller yapılmamış. Ancak her durumda doğru bir cevap için konsoloslukla irtibata geçmelisin.

Bilgilerini teyit etmek için o vize başvuruları alan konsolosluğun resmi web sitesini ve telefon numaralarını araştırmanı öneririm. Hatta eğer başvuruları aldığınız seyahat acentasına ait varsa onlarla da direk iletişime geçebilirsiniz, onlar çoğu sorunun cevabını da çok iyi biliyorlar genelde. Birçok kişi şikayetçiydi o yüzden.

0

Pardon ama ne yazık ki tam olarak anlamıyorum. Yanlışlıkla tıkladığınız iptal linki randevuyu iptal etmiş oldu mu, yoksa randevuun iptalini önlemek için yapabileceğin bir şey var mı? Lütfen direkt olarak konsoloslukla irtibata geçip bilgi alın.

Scroll to Top