Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu İptali İçin Yol

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
74 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 24 Haziran'da randevu talebinde bulundum ve bugün randevu sözü aldım. 23 Eylül'de gitmeyi planlıyordum ama İtalya üzerinden gideceğim için randevuyu iptal etmek istedim. Randevu iptal etmek için bi yol var mı acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Maalesef randevuyu iptal edebilme konusunda sizinle yardımcı olamam. Kendi başvurunuzda gerekli değişiklikleri yapabileceğiniz bir sistem yok maalesef. Randevu gününüz yaklaştığı için, muhtemelen randevu günü ve yerinizi değiştiremeyecektiniz. Üzgünüm bu konuda yardımcı olamadığım için.

0

Selamlar! Randevuyu iptal etmek için başvuru yaptığın platforma (örneğin, iDATA veya Alman Konsolosluğu'nun kendi sistemi) giriş yapmalısın. Orada randevu yönetimi veya iptal seçeneğini bulabilirsin. Eğer bulamazsan, direkt olarak ilgili kurumla iletişime geçerek iptal talebini iletebilirsin. İptal işlemini ne kadar erken yaparsan, başkasının o randevuyu almasına o kadar çok yardımcı olursun. İyi yolculuklar! 😊

0

Malesef, randevuyu iptal etmenin bir yolu yok gibi. İptal yerine başka bir tarihe randevu talep etmelisin.

Scroll to Top