Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Süresi ve Risk Analizi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu 5 ay sonra, sonuç 1 ay sonra çıkıyor. Daha önce 6 ay Almanya vizem vardı. Şimdi ise 7 günlük vize verdiler ve ek belgeler de istediler. Turist vizelerinin verilmediğini söylediklerinde Almanya vizesi almak istemem, Yunanistan'dan vize almaya karar verdim. Şimdi önceden Almanya'dan 6 aylık vize almıştım. Almanya vizesi almak için randevu bekleme süresi çok uzun ve riskli hale आया geldi mi?

3 Yanıt
0

Merhaba! Benim de geçen yıl Almanya'dan 6 ay vize almıştım ve bekleme süresi de 5 ay civarıydı. Ama senden farklı olarak, ben de bir önceki vize başvurularımda sorun yaşamamıştım. Senin durumun biraz riskli görünüyor, çünkü ilk girişte 6 ay aldığın vizeden sonra 7 gün vize almışsın ve ek belgeler istemişler. Almanya vizesi için randevu 5 ay beklemen gerektiği doğrudur ama bu uzunluk her zaman geçerli değildir. Belki şimdiden diğer ülkeden denemek iyi bir fikir olabilir. Bekleme süresi ve vizenin çıktığı süre önemli. İyi şanslar!

0

Merhaba, Almanya vize randevuları gerçekten de çok uzun sürüyor. Daha önce vize almış olmana rağmen kısa süreli vize vermeleri ve ek belge istemeleri de can sıkıcı olmuş. Yunanistan vizesi almak daha mantıklı olabilir, en azından daha hızlı sonuç alırsın. Almanya vizesi süreci şu an biraz riskli gibi duruyor, haklısın.

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. 6 aylık vizeniz olmasına rağmen neden şimdi 7 günlük vize aldınız ve ek belge istediler diye anlatabilirmisiniz?

Scroll to Top