Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Süresi 5 Aya Uzamış

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
50 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu bulmak ciddi anlamda zorlaşmış gibi görünüyor. Eskiden birkaç hafta içinde randevu almamız mümkünken, şimdi 5 aya kadar beklemek gerekiyormuş. Randevu bulmak için neden bu kadar uzun süre beklemek zorunda kalıyoruz?

3 Yanıt
0

Almanya vizesi randevuları son zamanlarda gerçekten de çok yoğunlaştı, haklısın. Bunun birkaç sebebi var: Başvuru sayısının artması, konsolosluklardaki yoğunluk ve randevu sistemindeki kısıtlamalar etkili oluyor. Sürekli kontrol ederek, özellikle sabah erken saatlerde, belki bir iptal denk getirebilirsin. Başvurunu yapacağın aracı kurumun web sitesini sık sık ziyaret etmeyi unutma. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!

0

Oof, ben de aynı şekilde hissediyorum! Eskiden 2 hafta sonra randevuya sahip olmanın rahatlığına alışmıştık ama şu an 5 aylık beklemede kafayı yiyecek gibiyiz. Randevu talebinin arttığı, belki de vize talebinin de yükseldiği için bu durum normalmış gibi görünüyor. Herkes artık daha sık seyahat etmek istiyor olabilir. Diğer sebeplerden ziyade, konsoloslukların iş yükünün patlaması olabilir. Sabırlı olmak zorundayız.

0

Elbette, Almanya Vize başvuru merkezi yoğun olabilir. Talep ve personel sayısı dengesizliği diye düşünüyorum.

Scroll to Top