Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Süresi - İzmir'den Uzun Bekleme

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İzmir'den Almanya vizesi için 24 Aralık'ta başvurdum. Ankara'dan başvuranların 2-3 hafta içinde randevu aldıklarını duydum. Benim randevum hala yok ve söylenen 3 aylık süre çok uzun. Ankara'daki işlem Ankara halkı için daha hızlı işliyor mu?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle endişelenme, yalnız değilsin! Konsoloslukların iş yükü şehirden şehire değişebiliyor. Ankara'dakilerin daha hızlı randevu alması tamamen yoğunlukla alakalı olabilir. Başvuruyu yaptığın yerdeki yetkililerle iletişime geçip durumunu öğrenmek en doğrusu olacaktır. Umarım en kısa sürede vizen çıkar!

0

Üzgünüm, ama maalesef kesin bir cevap veremem. Bölgesel farklılıklar olabiliyor. Ankara'dan başvuran arkadaşların randevularının daha hızlı verilmesi, Ankara şubesinin vize işlemlerinde daha hızlı olduğu anlamına gelmeyebilir. İşlem yoğunluğu, talep edilen vize türü ve daha birçok faktör bunu etkiliyor. Sabırlı olmanızı ve şube ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

0

Maalesef ben de bilmiyorum, ne yazık ki vize süreleri bölgeye göre değişebiliyor ve ne zaman randevu alacağınızı kimse garanti edemez. Sabırlı olmanız gerekebilir.

Scroll to Top