Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Sorunu - Gayrettepe

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
88 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Gayrettepe'de 15 Nisan 2024'te randevu aldım ama hala tarih vermediler. Randevu almak için ne yapabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba! Gayrettepe'deki Almanya vizesi randevusu için beklemedeymişsin ve hala tarih alamıyorsun. Maalesef, seni anlayabiliyorum ama doğrudan bir çözüm önerisi veremeyeceğim zira vize randevuları nasıl veriliyor veya işlemleri nasıl yönetiyorlar konusunda teknik bilgi sahib değilim. Merak ettiğin nokta vize yetkilileri tarafından belirlenmeli. Ama tavsiyem bekleme listesindeki diğer kişiler kadar sabırlı olman. Vize randevularını genellikle o başvuru tarihinde değil birkaç gün sonra verdiklerini biliyorum ve en kısa zamanda randevu tarihini öğrenmek için konsolosluğu (eğer telefonlari/website takip sistemi varsa) arayıp yoğunluk sebeplerine dair bilgi alman ya da Gayrettepe Başvuru Merkezine tekrar temas ederek konu için destek talep etmen gerekebilir. Başka fikir önerisi şu an için yok. Umarım sorun çabucak çözülür!

0

Merhaba, randevu tarihinin hala belli olmaması can sıkıcı bir durum. Öncelikle, aldığın randevu sistemini (iDATA veya Alman Konsolosluğu'nun kendi sistemi) düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Bazen iptaller oluyor ve yeni tarihler açılabiliyor. Eğer hala bir gelişme olmazsa, ilgili vize başvuru merkezini telefonla arayarak veya e-posta göndererek durumunu takip edebilirsin. Umarım en kısa sürede randevu tarihin belli olur!

0

Malesef tarih verilmediğine üzülüyorum. Vize başvuru merkezine veya konsolosluğa tekrar danışmanızı öneririm.

Scroll to Top