Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Sorunu - Ağustos Başvurusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
84 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Ağustos'ta başvurdum ama hala randevu alamadım. Vize tarihi Temmuz ortasında bitiyor ama başvuru tarihi 1 Ağustos, neden bu kadar geç cevap veriliyor?

3 Yanıt
0

Ağustos'ta başvurduysan ve hala randevu alamadıysan bu gerçekten can sıkıcı bir durum. Yoğunluktan dolayı randevular gecikebiliyor, maalesef bu aralar çok sık oluyor. Başvuru tarihinin 1 Ağustos olması önemli, umarım vizen yetişir. Biraz daha beklemen gerekecek sanırım, umarım en kısa sürede sonuçlanır!

0

Hey, üzüyorsun valla. Benim de benzer bir durum yaşadım. Ağustos'ta başvurmuştum, ancak tamamen farklı bir seyahat planıyla ve de tarihleyin. Ama sonuç aynıydı; çok geç randevu almıştım! Başvuru süreci genelde uzun. Sabırlı olmalısın, maalesef. Vizenin bitme süresi bu işin içine girmiş gibi duracak ama, ne yapalım. Randevu yoğunlukları sebebiyle, beklemekten başka çaren yok galiba.

0

Pardon ama randevu alma sürecini tam olarak bilmiyorum. Başvuru tarihiniz, vize bitiş tarihi ile bu kadar fark yaratıp yaratmadığını kontrol etmeniz mi gerekiyor acaba?

Scroll to Top