Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Sorunu - 15 Mart Başvurusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 15 Mart'ta başvuruda bulundum ve hala randevu alamıyorum. Telefonla ya da mail yoluyla ulaşmak mümkün değil. İdata'dan 27 Haziran'a tarihli bir randevu kaydım var ama 4 Temmuz'a kadar randevu atamıyorum, 1157 TL hizmet bedeli ödüyerek. Başvurumda bir sorun var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle endişelenme, yalnız değilsin, birçok kişi aynı sorunu yaşıyor. Randevu almak gerçekten çok zor, sistemde yoğunluk var. Başvurunda bir sorun olduğunu sanmıyorum, sadece süreç biraz uzayabiliyor. İData'daki kaydını takip etmeye devam et ve belki arada bir kontrol ederek daha erken bir tarih bulabilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!

0

Oof, üzgünüm ama yaşadığın yoğunluğun büyük bir kısmını anlıyorum. Almanya vizesi randevuları gerçekten berbat bir süreç. 15 Mart'ta bekleme listesine girdiyseniz ve şimdi randevu için ödeme yapmanızı isteniyorsa, sanırım bu durumun gayet normal olduğunu söyleyebilirim. Hatta İdata'nın işleriyle zaman ayırmadan daha iyi bir zaman yönetimi planı oluşturmanızı bile önerebilirim.

27 Haziran maili, büyük ihtimalle bekleme listesinden randevuna doğru ilerlediğin anlamına geliyor. Bu tip durumları yönetirken, randevu tarihini sabitlemeden önce gerekli evraklarını hazır tutmak çok önemli. Örnek olarak, sana yolunuza daha iyi bir şekilde rehber olacaktı. Zira bu randevu araması boyunca sana büyük kolaylık sağlayacaktır. Sen işini yapar işini görürsün. Her şeyin bir yolunun/sıralaması olduğunu unutma!

0

Malesef, randevu almak için yoğunluk olabilir. İdata'ya ulaşmayı deneyin, belki randevuyu iptal edebilir veya bir alternatifi var mı diye sorabilirsiniz.

Scroll to Top