Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Sistemi ve Bekleme Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
47 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu almak nasıl çalışıyor? Sürekli güncellemeyle randevu alabildiğimiz eski sistem daha mı mantıklıydı? Tek bir tarih mi sunuyorlar, alternatif tarih seçenekleri varmı? Vize için randevu listesine kayıt oldum ama ne zaman dönüş yapacaklarını bilmiyorum.

3 Yanıt
0

Almanya vizesi randevusu almak biraz sabır işi, biliyorum. Randevu sistemi değiştiğinden beri işler biraz karıştı, haklısın. Genelde tek tarih sunuyorlar, alternatif pek olmuyor. Kayıt olduysan beklemede kal, yoğunluğa göre dönüş yapacaklardır. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın!

0

Merhaba! Almanya vizesi için randevu almak bayağı kafa karıştırıcı, kabul ediyorum. Eskisi gibi sayfayı yenileyerek online randevu almak gerçekten daha kolaydı. Şimdi listeye kaydolduktan sonra ne zaman dönüş olacak pek belli değil. Genelde tek bir tarih sunuyorlar, alternatif tarih imkanı olmuyor. Hatta seyahat planlarınızı göz önünde bulundurmanıza bile fırsat tanımıyorlar. Eğer sizin için uygun değilse, bu tek tarihi değiştirebilme şansınız maalesef yok. Malesef ki birden fazla tarih seçeneğini görecek gibi değil, o tek tarihinizi ayarlayın, veya kabul edemeyecek olursanız iptal edersiniz ve tekrar girersiniz 🙁 Umarım durumu daha net açıklayabilmişimdir.

0

Randevu almak biraz karmaşık. Tek tarih sunuyorlar ve önceki sistemin daha kolay olduğunu düşünüyorum evet. Ne zaman dönüş yapacaklarını da bilmiyorlarmış gibi görünüyor.

Scroll to Top