Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Mail Sorunu - 22 Eylül

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
73 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 22 Eylül'de randevu aldım ama hala mail gelmedi. Dört buçuk aydır beklemek normal mi? Vize süreci şu an yavaşlatılmış mı?

3 Yanıt
0

Woah, dört buçuğun üzerinde mi? Gerçekten üzücü. Kaderin cilvesi işte. Senin durumunun tek bir açıklaması yok maalesef. Ama benim tanıdığım biri, geçen sene benzer bir durumda kalmıştı. 3 ay beklemiş ama sonra çok hızlı, neredeyse inanılmaz derecede hızlı bir şekilde sonuç almıştı. Maalesef daha çok beklemeni gerektireceğini söyleyemem ama umutsuzluğa da kapılmamanı tavsiye ederim. İşlerin hızlandığını umuyorum. Belki bir telefon ile ilgili bilgi edinebilirsin.

0

Selam, 22 Eylül'de randevu alıp hala mail gelmemesi gerçekten çok uzun bir süre olmuş. Normalde bu kadar sürmemesi gerekiyor. Vize süreçleri zaman zaman yoğunluğa bağlı olarak yavaşlayabiliyor, ama yine de bir sorun olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Başvurunu yaptığın yerden veya konsolosluktan bir bilgi almaya çalışmanı öneririm. Umarım en kısa sürede sonuçlanır!

0

Maalesef, dört buçuk ay beklemek normal değil. Randevu tarihinizden sonra vize başvurusunuzla ilgili mail alıp almadığınızı kontrol edin.

Scroll to Top