Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Dönüşü Yok - İzmir Başvurusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
36 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 6 Mart'ta randevu aldım ama dönüş yok. İzmir'den başvurdum. Bana yanlış mı yardımcı oldular acaba?

3 Yanıt
0

Canım, merak etme, yalnız değilsin! Vize işlemleri bazen uzun sürebiliyor, hele ki Almanya vizesi biraz daha detaylı inceleme gerektirebiliyor. İzmir'den başvurduysan da fark etmez, sonuçta aynı süreç işliyor. Biraz daha sabırlı olmanı öneririm, umarım en kısa zamanda olumlu haber alırsın. Eğer çok gecikirse, başvuru yaptığın kurumla iletişime geçerek durumunu sorgulayabilirsin.

0

Hey, merhaba! Maalesef, randevu aldığınız tarihte dönüş olmaması can sıkıcı. İzmir'deki vize merkezleri bazen yoğun oluyor; randevu alma süreci biraz zaman alabilir. "6 Mart" tarihini ve "İzmir" şehrini mutlaka vize merkezindeki yetkililerle görüşmenizde belirtin. İhtiyacınız olan belge listesini de mutlaka kontrol edin; belki eksik bir şey vardır! Sabırlı olmak gerekiyor. Başka sorunuz olursa, sormaktan çekinmeyin!

0

Maalesef, benim de bildiğim kadarıyla randevu sistemi biraz karmaşık. Randevu takibi için vize merkezine veya İzmir'deki ilgili konsolosluğa tekrar ulaşmanızı öneririm.

Scroll to Top