Almanya vizesi için randevu bulmak çok zor gibi. İngiltere'de de benzer bir sistem var mı acaba? Yardımcı olabilecek bir numara var mı, randevu alma ihtimalini arttırmak için?
İngiltere'de de randevu almak zor, evet. Maalesef, randevu açılış saatlerinde hemen doluyor.
Almanya'da randevu bulmak gerçekten sıkıntılı, biliyorum. İngiltere vizesi için de durum benzer olabilir, biraz araştırmak gerek. Randevu almak için aracı kurumlar var, belki onlara bakabilirsin ama dikkatli ol, güvenilir olduklarından emin ol derim. Konsolosluğun web sitesini de sık sık kontrol et, belki iptal olan randevular düşer. Umarım en kısa sürede halledersin!
Arkadaşım, Almanya vizesi randevusu bulmak gerçekten kabus gibi. İngiltere'de de benzer zorluklar yaşıyorum. Sistem sürekli dolu, sabah saatlerinde girsen de, akşam girsen de, aynı; yokuş yukarı bir mücadele. Ben, İngiltere'deki sistemdeyken bazen her pazar gece 00:00’da , bazıları ayın başlangıcında sıfırlanıp yeniden açılıyor. Bir de saatleri takibe al, pazartesileri vurgulanmış. Beklemek dışında bir çete yolum yoktu . Randevum ne zaman ulaşıyor diye sürekli izlemek zorundaydın ve daha bekleyeceksen. Umarım bu yardımcı olur. Daha çok yol varsa bilmiyorum ama deniyene kadar birşey söylenemez!