Almanya vizesi için 29 Nisan'da sıraya girdim ama hala randevum yok. Vize tarihi 11 Temmuz'da bitiyor. Pegasus'la 18-21 Ekim tarihleri arasında Münih'e bilet aldım, ama vize olmasa bile gideceğim. Randevu gelene kadar günü gün takip edeceğim. Randevu ne zaman çıkacak acaba?
Merhaba, vize randevusu konusunda net bir tarih vermek zor maalesef. Yoğunluk çok fazla olabiliyor. Ama takip etmeye devam etmen çok iyi, umarım en kısa sürede çıkar. Vize yetişmese bile Münih'e gitme kararlılığın harika! Belki vize başvurunu yine de yaparsın, belli mi olur, belki son anda yetişir. Şimdiden iyi yolculuklar! 😊
Oof, benim de aklımda geçmiş günlerde müdahaleler oldu! Vize randevusu almak can sıkıcı olabiliyor. Sırada olduğun için çok üzülüyorum. Senin gibi gerçekten beklemeli misin, yoksa yoluna bir an önce devam etme fikrine aşırı bir hayran gibi misin? İlginç bir vize meselesiymiş. Sana, vizeye çok erken başvurmuş ve randevu sırada kalmış kullanıcıların vizeye gittirde sıkıntılar çektiklerini de anlatmalıyım. Herkesin durumunun ve sıranın farklı olduğunu bilmelisin. Umarım randevuyu kısa sürede alırsın. İyi tatiller dilerim!
Pardon ama biraz kafa karışıklığı var gibi görünüyor. Vize tarihi 11 Temmuz değil mi? 18-21 Ekim'de Münih'e gidecekseniz, o tarihe yetişmesi için randevuyu mümkün olan en kısa sürede almalısınız.