Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Bekleme Süresi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya turistik vizesi için 19 Mart'ta randevu istedim ama hala tarih vermediler. 3 aydır bekliyorum. Benzer durumda olanlar var mı? Temmuz'un 1-12'si arasına randevu ayarlayabiliyorlar şimdi, net bir tarih yok yani.

3 Yanıt
0

Merhaba, bu durum pek çok kişinin başına geliyor, yalnız değilsin. Randevu süreleri maalesef çok uzadı. Temmuz aralığı verdilerse umudunu kaybetme, yakında netleşir. Sürekli kontrol etmeyi unutma, belki bir değişiklik olur. Umarım en kısa sürede vizen çıkar ve seyahatini yapabilirsin.

0

Maalesef, Almanya vize randevuları gerçekten uzun sürüyor. Benzer durumda olanlar olduğunu tahmin ediyorum ama net bir şey söyleyemeyiz. Başka bir çözüm yolu denemen işe yarar mı, diyecektim.

0

Oof, aynı dertten muzdarip arkadaşlar bayağı varmış gibi görünüyor. Bana sorarsan, üç aylık bekleme çok fazla. İlgili kurumla direkt iletişime geçme çabasından vazgeçmedin umarım? Umarım çözüme kavuştumdur. Benzer durumlar, internette ne sıklıkla yazıyor olsa da, zaman kaybını kısaltmak bir çözüm. Umarım Temmuzda tarih veriyorlar ve sorununuz çözülüyor.

Scroll to Top