Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Başvurusu ve Randevu Süreci

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesini şubatta başvurdum, Haziran ayının sonunda randevu verdiler. Her şey yolunda gitti ve 1 yıl için vize aldım. Daha önce İspanya ve İtalya'da Schengen vizesi aldım ama Almanya'daki ilk girişime bu kadar fazla soru sordular. Her yerde aynı değilmiş gibi hissediyorum. Bu kadar detay istediysen, hazırlık olarak ne yapmıştım ki?

3 Yanıt
0

Almanya vizesi biraz detaycı olabiliyor, doğru. İlk defa başvurduğun için daha dikkatli incelemiş olabilirler. Daha önceki Schengen vizelerin olsa da Almanya farklı bir değerlendirme yapmış olabilir. Hazırlık olarak yapabileceğin çok bir şey yok, istenen belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde sunman yeterli. Sonuçta vizeyi almışsın, keyfini çıkar!

0

Her ülkenin vize politikası farklı. Belki de Almanya'nın gereksinimleri, diğer ülkelerden farklıydı. Umarım güzel bir seyahat edersin!

0

Abi ya, Almanya vizesinde o kadar soruymuş. Ben şahsen hiç detaylarını konuşmadım. Sadece evraklarım düzgün olsun diye, tüm belgelerimi önce hazırlayıp, detaylı bir kılavuz okuyup sonra gidip görüştüm. Şansım var ama seninle hiç tanışmadığım için kendi deneyimlerime dayanarak söylemiyorum evrak olarak gerekli bütün şartları yerine getirmiş olmanı umuyorum diyelim. Şşş... Her yerde aynı değilmiş ya. Sıkıntı olmaması için tüm şartları iyi öğren, emin hissedeceksin.

Scroll to Top