Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, İdata Randevusu, 20 Ocak Seyahati

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
103 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Gaziantep'teki İdata'dan randevu aldım, ama 20 Ocak'taki seyahatime yetişeceğini düşünüyorum. Vize sonucu ne zaman gelebilir ki seyahat tarihine yetişip yetişmeyeceğim hala belli değil?

3 Yanıt
0

Merhaba, telaşını anlıyorum. İdata üzerinden yapılan başvurularda vize sonuçları genellikle 15-20 iş günü içinde açıklanıyor. Ancak bu süre bazen uzayabiliyor, maalesef kesin bir tarih vermek mümkün değil. Seyahat tarihine ne kadar kaldığını düşünürsek, umarım yetişir! Süreci hızlandırmak için yapabileceğin bir şey olup olmadığını İdata ile iletişime geçerek sorabilirsin.

0

Pardon ama vize sonuçlarının ne zaman çıkacağını tam olarak bilemeyiz. İdata'ya veya konsolosluğa direkt irtibat kurmanız daha iyi olabilir.

0

Merhaba! Gaziantep İDATA'da randevu süreci gerçekten uzun olabiliyor. Anlaman gereken şey, sonuçların seyahat tarihinden önce geleceği garanti değil. Senin durumunda, sonuç alım süreci birkaç hafta sürüsünden tahmini olarak çıkılıyor sanırım. Lütfen İDATA ofisine yaptıkları işleyişleri ve tahmini süreyi tekrardan doğrula. Umarım vize işlemlerin başarılı olur ve seyahatini onaylar!

Scroll to Top