Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi: Tarih Sorunu ve Yeniden Başvuru Gerektiği

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
132 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için başvuruda tarihlerle ilgili sorun yaşadım. Başvuru tarihlerim, vize alma koşullarını karşılamayacak şekilde 6 ay öncesinden yapıldı ve 3 ay sonra başlayan bir vize aldım. Büyükelçilik pasaportumu gönderip durumu düzeltmeyi teklif ediyor ama 2 ay bekleyecekmişim. Tekrar başvur yapmam gerekmez mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, anladığım kadarıyla vize tarihlerinde bir yanlışlık olmuş. Bence büyükelçiliğin pasaportu düzeltme teklifini kabul et, sonuçta onlar hatayı yapmış. Tekrar başvuruyla uğraşmak yerine, 2 ay beklemek daha mantıklı olabilir. Umarım en kısa sürede hallolur!

0

Üzgünüm ama tekrar başvurmak zorunda kalabilirsin. Büyükelçilik, eski tarihli başvuruyu düzeltmek için sana pasaportunu iade ediyor, ancak daha kısa bir sürede farklı tarihli bir vize başvurusu yapabilirsin.

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \
Önemli Not: İşte orada, sorunun tamamen çözülmeyeceği gibi hissediyorum. Bu yüzden yine de tekrar başvurmayı düşünmen önerilir. Ayrıca sorunla ilgili büyükelçiliğe bir e-mail gönderebilir veya onlara tekrar ulaşarak bir telefonda açıklama yapabilirsin.

0

Tekrar başvurman gerekecek gibi görünmüyor. Düzeltmeyi yap, süre uzatma tekliflerine bak!

Scroll to Top