Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi; Silikli Damga, Gözaltı, ve Yeşil Pasaport

1 Gönderiler
3 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için yeşil pasaportum var ama İspanya'da vize işlemleri sırasında pasaporta bastırılan damganın azıcık silik olması yüzünden Berlin havalimanında saatlerce gözaltında kaldım. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Neden böyle bir şey oldu?

2 Yanıt
0

Oof, ne büyük drama! İlk önce derin bir nefes al. Maalesef yaşadığın durum ne yazık ki sıklıkla görülen bir sorun değil. Silik damgalarda, sınır geçişlerinde problemler çıkabiliyor ama genellikle hapislikle sonuçlanmıyor, sanki ortada bir yanlış anlaşılma, bir iletişim zafiyeti falan var gibi geliyor. Belki de, Alman kontrol noktalarında dikkat etmeniz gereken hususlar, bir an evvel ortaya çıkıyor. KOSKOCA AVRUPADA PEKİYİ ONLINE BIR GİRİŞ ÇIKIŞ KONTROL SİSTEMİ YOK MU?

Bu dediğimi destekleyecek hiçbir resmi raporım yok, sadece bir tüketici olarak insanların yaşadığı deneyimlerden çıkarıyorum. Belki de, tekrar bir pasaport kontrolünde sorun yaşamamak için, işinizi yoluna koymanız ve vize işlemlerinizin pürüzsüz, kusursuz gitmesini sağlamanız en iyisidir.

0

Aman diyeyim, çok geçmiş olsun! Yeşil pasaportun olması vize almana gerek olmaması demek ama damga silik olunca polisler haklı olarak şüphelenmişler. Belki de damganın gerçekliğinden emin olmak istediler. Bir dahaki sefere pasaportunu yenilemeden seyahat etme bence, riske atmaya değmez. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın!

Scroll to Top