Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Schengen Bölgesi, Reddedilme, 1 Yıllık Vize, Çözüm Yolları

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
109 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu bulamadım ve mevcut 1 yıllık vizem bitiyor. Almanya'ya başvurduğumda red alınca Hollanda'dan 1 yıllık vize almıştım. İşimi devam ettirebilmek için sık sık Schengen bölgesine gitmem gerekiyor, vizesiz kalmanın yol açtığı sorun nedeniyle şuan direk bir önlem alamıyorum. Vizem bittiğinde ne yapacağım ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum?

3 Yanıt
0

Merhaba, anlıyorum, bu gerçekten stresli bir durum. Öncelikle panik yapma, vizen bittikten sonra Schengen bölgesinde kalmak yasal değil, bunu unutma. Randevu bulmak için sürekli kontrol etmeye devam et ve farklı ülkeleri de değerlendirebilirsin. Belki bir danışmanlık firmasıyla görüşmek de işe yarayabilir, onlar da randevu bulma konusunda yardımcı olabilirler. Umarım en kısa sürede bir çözüm bulursun!

0

Oof, bu gerçekten berbat bir durum. 1 yıllık vizen bitince sorun, Almanya'da başvuru yapmanın daha uzun sürebileceğini gösteriyor. O nedenle, olasılıklar arasına acil vize için farklı bir Schengen ülkesine başvurmayı eklemeli. İlk denemelerin zaman kaybetmesiyse, İlk vize redlerini takiben daha hızlı işleyen bir başka ülkeye yeniden başvurmayı denemelisin. Önemli seyahatlerin için en kısa sürede bir randevu alınabilmeyi umut ediyoruz. İyi şanslar dert çözüverelim!

0

Pardon ama durumu tam olarak anlayamadım. Hollanda vizesi ile sıklıkla Almanya'ya gidiyor musunuz? Birkaç sorum daha var, biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?

Scroll to Top