Almanya vizesi için sürekli randevu iptalleri yaşıyorum ve vize sürem 17 Ekim'de bitiyor. Seyahatim 17-21 Ekim. Yeniden randevu başvurusunda bulunup 1 ayda vize çıkarabilir miyim acaba?
Oof, ne zor bir durum! Almanya vizesi için sürekli randevu iptali can sıkıcı. 1 aylık bir beklemenin mümkün olup olmadığını garanti edemem, ama gerçekten çabalamaya değer. Yeniden başvuru yap, vize şansın için dua et, ama aynı zamanda yedek bir planın olması kesinlikle önemli. Umarım işler yolunda gider!
Merhaba, randevu iptalleri gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Ancak, vize sürenin bitimine çok az kalmış ve seyahat tarihin de hemen ardından geliyor. Yeni bir başvuru yapıp 1 ay içinde vize alabilmen biraz zor görünüyor maalesef. Belki acil durumlar için bir başvuru seçeneği varsa onu değerlendirebilirsin ya da seyahat tarihini ertelemek daha garanti olabilir. Umarım en kısa sürede çözülür!
Pardon ama vize randevularını bu kadar sürekli iptal ediyorsa, 1 ayda yeni randevu alma imkanınız düşük görünüyor. Konsolosluğa ulaşarak durumu açıklamaya veya alternatif bir yöntem aramaya çalışın.