Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Antalya, 14 Mart Başvurusu, 1 Yıllık Multi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Antalya'daki ofise 14 Mart'ta başvurdum. Mayıs başında seyahat edeceğim. Parmak izi vs. her şey tamam diye 15 dakika içinde çıktım, 15 Nisan'da da kargoya verildi. Pasaport bugün ya yarın gelecek. Sonucu öğrenince yazarım. 1/2 yıllık multi bekliyorum, bakalım.

Pasaport bugün geldi. Sonuç 1 yıllık multi vize çıktı. Başka bir şeyle ilgili bilgi sorusu yok ama, benimle aynı süreçten geçen biri varsa ve vizesi ne kadar sürede çıktı bilmek isterim?

3 Yanıt
0

Merhaba! Aynı durumdayım. Benim Antalya ofisinden 14 Mart'ta başvurduğum İtalya içinmiş başvurum, mayıs ayı içinde gidecektim. Parmak izi vs her şey vardı, 15 dk'da çıkmıştım, 15 nisan da kargoya verildi. 16 nisan'da pasaport geldi ve 1 yıllık çıktı. Seninki de muhtemelen birkaç günde çıkar. Sabırlı olmaya çalış.

0

Gözün aydın, 1 yıllık multi vize almana çok sevindim! Benim de başvurum hemen hemen aynı tarihlerdeydi, hatta ben de Antalya'dan başvurdum. Benim vizem de yaklaşık 4 hafta sonra gelmişti. Umarım seninki de en kısa sürede gelir! Bol şans! 😊

0

Vay be, harika olmuş! Tebrikler! Ben de aynı dönemde başvurmuştum, 10 günde çıkmıştı vize.

Scroll to Top