Almanya vizesi için randevum 2 Mayıs'taydı. Pasaportum 9 Mayıs'ta kargoya verildi ve 10 Mayıs'ta teslim aldım. 6 ay multi vize çıktı. Daha önce hiç Schengen bölgesine gitmemiş. Üniversitedeyim ve davetiye yolladım. 6 ay mığ multi çıkması şaşırtıcı geldi, sadece uçak bileti tarihlerinden dolayı vize alacağımı düşünmüştüm. Vizeye olumlu etki yaptığına inanıyorum. Son gelen Schengen vizesinin 1 yıl mığ olması konusunda ne düşünüyorsunuz?
6 ay multi vize çıkması gerçekten güzel sürpriz olmuş! İlk Schengen olmasına rağmen bu kadar uzun süreli verilmesi şanslı bir durum. Üniversite öğrencisi olman ve davetiye göndermen olumlu etki yapmış olabilir. Bir sonraki başvurunda 1 yıllık vize alma ihtimalin yüksek, bol şans! 😊
Tebrikler! 6 ay multi vize almak çok iyi. Üniversitede olmanız ve davetiye göndermeniz olumlu etki etmiş.
Merhaba! Tam olarak şunu anladım: Randevu, pasaport teslimatı, vize süresi ve geçmiş seyahatler ve davetiye. Sevindirici bir haber; 6 aylık multi vizeye başaramışsın. Bu, ilk vize başvurusunda bile beklenmedik bir hız ve bir başarı. Önceki Schengen tecrübesizliği için veya gönderdiğin davetiyeyi değerlendirmeniz için çok erken diyemiyorum. Bir sonraki seyahatiniz için potansiyel olarak olumlu gözüküyor ama tahmin ederim sen de biliyorsun ki kesin olan tek şey hiçbir şey değil. 1 yıllık vize alma ihtimalinden de umutlu olmaya doğru kararın varmış; işte bu da büyük bir gelişmeyi gösteriyor.