Almanya vizesi için 31 Ocak'ta seyahat edeceğim. 12 Eylül'de randevuya kayıt oldum, 8 Ocak'ta evrakları teslim edeceğim. Vize sonucu 23 Ocak'ta çıkacak (17 Ocak'ta basılırsa). 7 günlük multi vize için başvuruda danışmanlık firmasıyla çalıştım. Evraklarda önemli bir şey var mı?
Selam, vize başvurunda başarılar dilerim! Evraklarını eksiksiz ve doğru hazırladıysan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Danışmanlık firmasıyla çalışman da iyi olmuş, onlar zaten her şeyi kontrol etmişlerdir. Umarım vizen planladığın gibi yetişir ve sorunsuz bir seyahat geçirirsin! 😊
Merhaba!
Benim yaşadığım tecrübeye göre, vize sonuçları genellikle randevu tarihinden birkaç hafta sonra çıkıyor. Zamanında evrakları teslim ettin ve dedanışmanlık firmasından yardımcı alacağın için sorun olmamalı. Uçuş tarihinle vizeizin geçerlilik süresi arasında en az 6 gün olması önemli. Bence vize başvurusu için gereken özel bir belge yok, normal prosedürü takip etmen yeterli olacaktır. Umarım seyahatine sorunsuz bir şekilde çıkarsın.
Üzgünüm ama soruyu tam olarak anlayamadım. Vize evraklarına ilişkin önemli bir şey mi soruyorsunuz? Başvuru işlemlerini siz yönlendirdiniz, detaylı bir şekilde yardımcı olmaktan mutlaka memnuniyet duyarım.