Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vize Randevusu: Erken Randevu İmkanı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 19 Temmuz'da randevu aldım, 26 Eylül'de randevum var, pasaportu 30 Ekim'de alacağım. 5 yıllık vize istiyorum. Daha önceden Almanya veya Schengen vizesi almadım, 2 yıl önce İtalya'dan aldığım son Schengen vizem yoktu. Kasım başında seyahat edecektim ama randevuyu daha erken almak mümkün mü? Şu an uygun başvurulara daha uzun vize verildiğini duydum. Randevuyu daha erken alabilir miyim?

3 Yanıt
0

Merhaba! Maalesef randevuyu daha erken alabileceğin pek bir ihtimal yok. Senin durumunda 5 yıllık vize için randevunun biraz uzun sürmesi normal. İki yıl önce İtalya vizesi almış olman muhtemelen işe yarayacak ama randevu takvimi şu an oldukça yoğun. Uygun başvurulara uzun süreli vize vermek söylenti sayılır. Belli tarihte vizeyi alıp alamayacağınız size bağlı. Randevuyu daha erken alma şansınız düşük.

0

Merhaba, randevunu erkene alabilmek için sürekli konsolosluğun sistemini kontrol etmelisin. Bazen iptaller oluyor ve boşalan yerlere randevu alınabiliyor. İlk kez başvuruyorsan hemen 5 yıllık vize vermeleri zor ama şansını dene. Başvurunu ne kadar erken yaparsan o kadar iyi, umarım istediğin gibi olur!

0

Pardon ama randevuyu daha erken almak mümkün değil gibi görünüyor. Başvuruların durumu veya süresi ile ilgili bir bilgi veremem.

Scroll to Top