Almanya turistik vizesi için İdata Gaziantep şubesinde 4 aydır randevu bekliyorum. Bu kadar uzun sürede vizeyi nasıl alırım?
Merhaba, öncelikle yaşadığın bu durum için üzgünüm. İdata randevuları bazen gerçekten çok uzun sürebiliyor. Başka şehirlerdeki İdata ofislerine bakabilirsin, belki oralarda daha erken bir tarih bulabilirsin. Ayrıca, vize danışmanlık şirketleri de randevu konusunda yardımcı olabiliyor, onlarla da iletişime geçebilirsin. Umarım en kısa sürede vizen çıkar!
Uzun bir bekleme süreci yaşadığınız için üzgünüm! Maalesef, İdata Gaziantep'te vize randevuları yoğun bir dönemde olabilir, bu da bekleme sürelerini uzatabilir. Olası bir çözüm için şubelerarası randevu talebinde bulunup durumu ayrıntılı olarak iletebilirsiniz. Ayrıca, vize randevunuzu hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olabilecek, farklı vize danışmanlık firmalarıyla irtibata geçmeyi (tabiki bunu yapmadan önce araştırmanız gerektiğini düşünüyorum) düşünebilirsiniz. Sabırlı, iyi şanlar diliyorum.
Umarım bir an önce randevunu alırsın. Duyarlılık göstererek diğer başvuruları ve talepleri göz önünde bulundurmak sorunun olabilir.