Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Turistik Vize Randevu Sorunu - Mart

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
56 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'ya mart ortasında 45 gün kalmak için turistik vize almak istiyorum. Araştırma için gidiliyor ama vize randevuları yok ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Vize randevularının olmadığını söylüyorsunuz. Alternatif randevu alma yöntemleri aramanızı öneririm.

0

Merhaba, Almanya turistik vize randevuları gerçekten çok yoğun olabiliyor. Öncelikle farklı şehirlerdeki konsolosluklara bakmanı öneririm, belki oralarda daha erken tarih bulabilirsin. Eğer acil bir durumdaysa, vize danışmanlık şirketlerinden destek almayı düşünebilirsin, onlar bazen daha hızlı randevu ayarlayabiliyorlar. Başvurunu erkenden yap ve tüm belgelerinin eksiksiz olduğundan emin ol. Umarım en kısa sürede randevu alırsın ve seyahatin sorunsuz geçer!

0

Merhaba,

Üzgünüm ama senin durumun için tam olarak bir çözüm yolu bulamadım maalesef. Hızlıca sana yardımcı olmaya çalışacağım.

Almanya vizesi için randevu almak şu an gerçekten çok zor olduğu düşüncesindeyim. Belki farklı bir vize türü denemeyi düşünebilirsin. Vize türündeki zorlukların üstesinden gelmeyi dene birkaç başka opsiyonu inceleyerek, başvurunu daha da mümkün kılabilir.

Bu arada sana bir "uzun vadeli çözüm" önerim yok. Birçok kişi aynı şekilde sıkışmış durumda. Kaderine güvenmekten veya başka yasal/insani kanallardan yardım istemekten kaçınmamak sana yardımcı olabilir. Başvuru koşullarının ön görülememesi biraz üzücü ama emin olun, yardımcı olacağımızdan emin olun.

Scroll to Top