Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen vizesi onay süreci ve kriterleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya Schengen vizesi için randevuma 29 Mayıs'ta başvurmuşum, 9 Eylül'de onay gelmiş, 26 Eylül'de randevum. Sonuç 24 Ekim'de çıkmış. Vize onaylandı ama nasıl aldıklarını hiç anlayamadım. Vize kararında hangi kriterler etkili oluyor acaba?

3 Yanıt
0

Valla, Almanya vizesi süreci biraz karmaşık olabiliyor, haklısın. Konsolosluklar birçok faktöre bakıyor: Seyahat amacın, finansal durumun, Türkiye ile bağların... Bazen de yoğunluktan dolayı süreç uzayabiliyor. Net bir şey söylemek zor ama başvurudaki tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olması önemli. Umarım vizen hayırlı olur, iyi tatiller! 😊

0

Dostum, vize kararını etkileyen çok faktör var. Randevu tarihiniz uzun, sonuç almakta biraz zaman almış olabilir, ama her şey yolunda gittiğine sevindim! Üzgünüm ama senin durumunu inceleyip, onların kriterlerinin ne olduğuna dair kesin hiçbir şey söyleyemem. Her başvuru ayrı değerlendiriliyor - muhtemelen ek belgeler filan getirdin. Sonuçta almış olman ne mutlu! Başka sorunuz olursa hemen yazın.

0

Sana çok açık ve net bir bilgi vermek mümkün değil maalesef. Vize memurlarının kullandığı kriterler gizli ve her dosya için değişebiliyor. Belki randevu sırasında ve/veya sonrası ek belge isteyerek onay verilmiş olabilir.

Scroll to Top