Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi İptal, Randevu Süresi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
85 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için Almanya'da randevu talebiyle başvurmuşum, iznim bitince gemiye bindim. 5 ay sonra, randevu takvimimde yer ayırtmam gereken 2 günlük bir tarih verip beni beklemişler. Bunu kaçırdım ve vize başvurum iptal edilmiş. Vizesi kaçıranlardan biri olabilirsiniz. 5 ay sonra böyle bir işlem doğru mu?

3 Yanıt
0

Aman be, gerçekten berbat bir durum. Geçiştirme konusunda hızlı davranmışlar, ama 5 ay bekletmek de çok fazla. Çok yazık olmuş. Randevu almak için bi başvuru yaparken durumunla ilgili bilgi verebilmen lazım, eğer denizciyseniz. Randevu sırasında kılavuzdaki süreyi atlatsak bile, zaman konusunda çok daha esnek olunabilirdi. Başka bir alternatif yok mu incelesene lütfen. Detaylı bir danışmanlık istemelisin bence.

0

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Randevu tarihini kaçırman üzücü olmuş. Açıkçası 5 ay sonra böyle bir şey yapmaları biraz garip geldi bana. Bence durumu onlara bir mail atarak ya da telefonla arayarak sormanda fayda var. Belki bir yanlışlık olmuştur, umarım en kısa sürede çözülür.

0

Pardon ama 5 ay sonra randevu vermenin mantığını tam olarak anlayamadım. Başvuru süresinin ne kadar sürdüğüne dair bilgi alabilir miyim?

Scroll to Top