Almanya'ya 1 yıllık çok girişli Schengen vizesi için randevum 19 Ocak'taydı ve 26 Ocak'ta pasaportumu alabileceğim söylendi. Vize başvurumu kendimle hallettim, başka bir danışmanlık desteği almadım. Başvurumda Türkiye'de kurulu bir düzenim olduğunun belgelenmesi gerekiyor mu?
Merhabalar!
1 yıllık çok girişli Almanya Schengen vizesi için randevunuz 19 Ocak'taymış ve pasaportunuzu 26 Ocak'ta alacaksınız. Başvuru kendiniz tarafından yapıldığında, Türkiye’deki bağlılığınızı belgeleriniz kapsamında kanıtlamanız gerekebilir. Bu vakanın detayları bilgim dışında. Özel durumlar her zaman olabilir. En iyisi vize yetkililerinde kontrol etmek. İyi şanslar!
Selam! Öncelikle vize başvurunu kendin halletmene hayran kaldım, tebrikler! Evet, başvurunda Türkiye'de kurulu bir düzenin olduğunu (iş, aile, ev gibi) gösteren belgeler sunman vize almanı kolaylaştırır. Bu belgeler, Almanya'da kalıcı olarak yaşama niyetin olmadığını kanıtlar. Bol şans! Umarım vizen olumlu sonuçlanır.
Türkiye'de kalıcı olduğunuz ispatı gerekliymiş sanırım. Başvuru dosyanızda neleri ibraz ettiniz bir bakın, belki cevap orada.