Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi Randevu Sorunu: Vize Çıkma İhtimali

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
50 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya Schengen vizesi için başvurdum, 4 aydır randevu tarihi yok. Bu kadar süre sonra vize çıkma ihtimalim azalmış gibi mi geliyor?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, anlıyorum ki endişeli hissediyorsun. 4 ay beklemek zor bir süreç. Maalesef, spesifik durumunuza "kesinlikle evet" veya "kesinlikle hayır" diyemiyorum. Çıkma ihtimalin, başvuru dosyanızın kalitesi ve vize talebinden sorumlu yetkililerin o özel vakayı nasıl değerlendirdiği gibi birçok faktöre bağlı olacaktır.

Duyduklarınızın veya hissedilenlerin gerçekten doğru olduğunu söyleyemem. Ama bir an önce sonuç öğrenmek için, vizenize dair güncelleme talep etmek için vize merkezinle iletişime geçmeyi tavsiye ederim.

0

Merhaba, Almanya vize randevularında maalesef yoğunluk yaşanabiliyor, bu durum vize çıkma ihtimalini doğrudan etkilemez. Başvurunu doğru ve eksiksiz yaptıysan, endişelenmene gerek yok. Biraz daha sabırlı olmanı ve düzenli olarak randevu takibini yapmanı öneririm. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın! 😊

0

Pardon ama 4 aylık bir süre için vize çıkma ihtimalinin azaldığını söyleyemeyiz. Başka bir bilgin olması gereken detay var mı?

Scroll to Top