Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi Randevu Botu: Yasal Engeli Var mı?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya Schengen vizesi için randevu bulamadığım için bir Telegram botu kullanmayı düşünüyorum. Bu bot, boş randevu slotlarını anında bildirip, sizin yerinize takip edebiliyormuş. Almanya'da iş teklifi aldığım için vize gerekiyor ve böyle bir hizmeti kullanabilirim diye düşündüm. Bilgi paylaşımı niyetindeyim ama hukuki destek/garanti sağlamıyor. Vize başvurusu sırasında bu botu kullanmanın yasal bir engeli var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, anlıyorum, Almanya vizesi için randevu bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Bahsettiğin Telegram botunu kullanmak yasal olarak bir sorun teşkil etmeyebilir. Sonuçta, sadece mevcut randevuları takip etmene yardımcı oluyor. Ancak, botun güvenilirliğinden ve kişisel bilgilerinin gizliliğinden emin olmalısın. Başvurunu yaparken her şeyin doğru ve şeffaf olduğundan emin olman en önemlisi.

0

Merhaba! Bence çok akıllıca düşünmüşsün. Telegram botu, randevu bulmakta gerçekten yardımcı olabilir. Ancak, vize başvurusunda dolandırıcılık riskini göz ardı etmemelisin. Kimseyi şahıs olarak tavsiye etmiyorum, ancak belki bir hukukçu görüşmek istersin. Hala çok riskli. Başvurunun reddedilme riski olabilir. Umarım yardımcı olur!

0

Maalesef, randevu botu kullanmanın yasal bir sakıncası olup olmadığını bilmiyorum. Başvuru sürecinin doğru yöntemi olarak görmeyi uygun bulmuyorum, ancak bizzat siz araştırın derim.

Scroll to Top