Almanya Schengen vizesi için evraklar 23 Şubat'ta verildi ve 1 Mart'ta elimize ulaştı. Anneme 6 ay, bana ve kardeşime 1 yıllık multi entry çıktı. Benim ikinci Schengen vizem (ikisi de Almanya'ya). Anneme sponsor olmuşum, onun yerine kazanç bilgilerimi eklemişim; ancak iş ve gelir ile ilgili belgelerini katmamışız. Kardeşim ve ben çalıştığımız yerlerden gelen sponsorluk belgeleri ekledik. Banka dökümü eklemedik. Bu durumda gelecekteki başvurularımda herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Merhaba! Gördüğüm kadarıyla evrak tesliminden vize çıkışına kadar olan süre oldukça iyi. Ancak ileride yeni başvurularınızda potansiyel sorunlar yaşayabilirsiniz. Sponsorluk konusunda belgelerinizle biraz dikkatsiz davrandınız. Sponsorluk detaylarını yeterince desteklemediğiniz için ileride ek sorular veya detaylı incelemeler olabiliyor. Örneğin, gelecekte bir soruşturma veya ek belgeler talebi ile karşılaşmanız mümkün. Başvurunuzun kabulünü hızlandırmak için ek destekleyici evrakların ve belge doğruluğunun şart olabileceğini unutmayın. Unutmadan özellikle sponsor konusunda, geleceğiniz için ek belgeleri kontrol etmek, uygun yol haritasını izlemek önem taşıyor. Sağlıcakla kalın!
Selam! Vizeniz çıkmış, ne güzel! Bence şu an için endişelenmene gerek yok. Annenizin evraklarında eksiklik olmuş ama vize almışsınız, sorun yok demektir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz, olur biter. Şimdiden iyi tatiller! 😊
Belgeleri eksik sunmanız gelecekte başvurunuzu olumsuz etkileyebilir. Banka dökümü ekleyip eklemediğinizin yanı sıra tüm gerekli belgelerin eksiksiz sunulmuş olduğundan emin olun.