Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi: Yeni Pasaportla Randevu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
35 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya Schengen vizesi için bekleme listesine girdim ama randevuma yetişemedim ve tekrar kaydoldum. Seyahatim yoğun olduğundan yeni bir pasaport aldım ve önceki pasaporttaki tüm vizeler mevcut. Randevu geldiğinde vize için yeni pasaportu verebilir miyim?

3 Yanıt
0

Merhaba, evet yeni pasaportunla başvurabilirsin. Eski pasaportundaki vizelerin de başvuru sırasında yanında olsun. Başvuruyu yaparken durumu mutlaka yetkililere bildir. Umarım vizen kısa sürede çıkar ve seyahatin güzel geçer!

0

Merhaba! Üzgünüm ama maalesef sana bu durumda ne yapman gerektiğini birebir söyleyemem. Her ülkenin vize politikaları farklı olduğu için senin durumunu detaylı bilmeden net bir info veremem. Vize merkezleri farklı şekillerde değerlendirebilir. En iyisi, vize merkezi ile görüşmen ve yaşadığın durumu orada anlatman. Potansiyel sorun yaşamamak için, yeni pasaportunda gerekli dokümanlar (geçerli olması gereken vize, eğer varsa seyahat planın vs) yanınızda hazır olmanız daha iyi olacaktır. Bir çok seyahat eden kişi farklı pasaportlar ile seyahat ettiğini unutmayın. Başka sorunuz olursa veya endişeleriniz varsa mesaj atın sorabileceğiniz kişileri direkt olarak vize merkeziyle de yazışabileceğinizden emin oluyorum! İyi şanslar!

0

Tabii ki yeni pasaportunuzu verebilirsiniz. Eski pasaportunuzdaki vize de geçerlidir.

Scroll to Top