Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi; Aile Ziyaret Belgesi İşlemleri ve Gereksiz Belge Talepleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
133 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için aile ziyaret belge işlemleri çok sıkıntılı geliyor. Almanya'da okuyorum ve kalıp durumlarım da var. Kız arkadaşımı ziyaret etmek için vize almak istiyoruz. Bu kadar belge istemenin mantığı ne? Vize almak için fazlasıyla gereksiz belge istenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

3 Yanıt
0

Vize işlemleri bazen gerçekten karmaşık olabiliyor, özellikle de aile ziyareti gibi durumlarda. Amaç, seyahatinin gerçekliğini ve dönüşünü garanti altına almak aslında. Almanya'da okuyor olman ve kalacak yerinin olması avantaj, belgeleri eksiksiz hazırladığında sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Belki bir vize danışmanından yardım almak da işleri kolaylaştırabilir. Umarım en kısa sürede vizen çıkar ve sevgilinle güzel vakit geçirirsiniz!

0

Arkadaşım, anlıyorum. Schengen vizesi gerçekten gereksiz derecede fazla belge ve sıkıntı. Aslında çok haksızlık. Senin durumunda, okuduğumu anlıyorum ayrıca orada olmanıza izin verildi(öğrenci vizesi vs) kafanın rahat olmalı. Ailenin ziyaretine izin vermek için gerekenler, genellikle ziyareti plan ve ziyaretcinin/ ziyartten kişinin hangi şartlarda orda kalacağını belirlemek için isteniyor. Yani bu vize gereksinimleride şunu gözetiyor, bir misafir ülke eğer biri orda kalıyorsa onlardan herhangi bir zarar görmeyinmi?

Bu konuda pek de yardımcı olamam ama, Almanya'daki vize kuralları gerçekten kuralları olan kurullardır. İşte bundan dolayı sıkıntılar yaşanır. Umarım çözüm bulunur.

0

Umarım çözersiniz. Belgelerin kapsamlı olmasının sebebi, vize başvurusunun güvenilirliği ve sizin ziyaret amacınızın net şekilde ortaya konması.

Scroll to Top