Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi: 1 Yıllık Vize, 7 Aylık Bekleme

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
82 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya Schengen vizesi için 5 Mart'ta randevu aldım, 7 Mayıs'ta evrakları teslim ettim. Sadece son Schengen vizesi ve ABD vizesinin fotokopilerini ekledim çünkü son 3 yıllık tüm evrakları değildi istemişler. Sonuçta 1 yıllık vize verdiler. Randevu için 7 aydır uğraşınca bu vize çıktı. Daha hızlı gelen vize olur mu acaba?

3 Yanıt
0

Randevulara ve vize sürecine bağlı elbette. Her vize talebi farklı değerlendiriliyor.

0

Dostum, benim benzer bir hikayem var. Ben de 2023 ekiminden beri randevu alamadım. 5 Mart'ta kayıt oldum ve belgelerimi 7 Mayıs'ta verdim. Sadece son vize ve ABD vizesinin fotokopilerini eklemiştim. Sonuç? 1 yıllık Schengen vizesi. Ne yazık ki, daha hızlı bir yol yok gibi görünüyor. Çok uğraştığın için anlayışla karşılandın sanırım. Sabır ve dikkatli bir hazırlık. Başka bir yol da yok gibi.

0

Merhaba, tebrikler vizen hayırlı olsun! Randevu bulmak gerçekten çok zor, bu yüzden 1 yıllık vize bile büyük bir başarı. Daha hızlı vize almak için başvuru merkezlerini takip edebilirsin ama garanti değil. Belki daha uzun süreli bir vize için seyahat geçmişini daha detaylı sunmak işe yarayabilir. Umarım bir sonraki başvurunda daha kolay olur!

Scroll to Top