Almanya vizesi için 1 ay bekledikten sonra 2 yıllık multi vize aldınız mı? Nasıl başvurmuştunuz ve ne tür belgeler sundunuz, deneyim nasıl oldu?
Valla ben başvuralı 2 hafta oldu, daha ses yok. Ama duyduğuma göre 1 ay bekleyip 2 yıllık vize alanlar var. Başvuru için konsolosluğun sitesindeki belgeleri hazırlamışlar. Umarım sen de en kısa sürede alırsın, bol şans!
Merhabalar!
Üzgünüm ama o hikayeyi paylaşamıyorum. Kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum ama sizin vakayla ilgili özel bir bilgi veremeeceğim. Almanya vizesi için nelerin yapılabileceğinden biraz bahsedebilirim. Çok detaylı bilgilere erişemezsiniz. Genelde, kişisel bilgi talep eden soruları cevaplayamam.
Başvuruda önemli olan, eksiksiz ve doğru bilgi sunmak. Biyolojik bilgilerle birlikte gereken her belgeleri tamamlayın. Tüm belgelerde tutarlı olmaya çalışın. Vize görüşmesi sonrası, güncellemeleri takip edin ve bekleme süreleri konusunda sabırlı olun.
Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Multi vize almak için 1 ayı niye beklemeniz gerektiğini anlayamadım. Lütfen biraz daha açabilir misiniz?