Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi: Mart Başvurusu, Nisan'da Onaylandı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
51 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Mart başında başvurdum, Nisan 15'te Gayrettepe Idatalı'nda randevum vardı. Dün 90 günlük vize onaylandı. Pasaportum Ocak'ta çıktı ve yurtdışı tecrübem yok. 17 yıldır aynı şirketin yöneticiliğinde çalışıyorum, ~80.000 TL maaşım var. Hesapta ~35.000 TL vardı (altın, borsa vs başka hesaplarımda daha çok para var ama hareketlilik az görünüyor diye vizeci hareketli hesabı tercih etmem gerektiğini söyledi). Üzerime ev tapusu ve iki arabam var. Kalacak yer için davet ettiğim bir arkadaşım, olumsuz durumda sorumluluk alacağıyla ilgili yazı da gönderdi. Vize almaktaki deneyimimle ilgili bilgi paylaşmak istedim, acaba benzer durumlarda kimler vize almış yardımcı olursanız sevinirim? Soruları olanlar varsa bizimle paylaşsın.

3 Yanıt
0

Hey,

Almanya vizesi için başvuru yapan arkadaşlara hızlıca bir geri dönüş: Mart başında başvuru yapmış, Nisan'da Gayrettepe İdata'da randevunuz varsa ve vizesi 90 gün onaylandıysa, durumunuz oldukça iyi görünüyor. Olumlu sonuç aldığınız için tebrikler!

Önemli olan şey zaten yerine getirmiş olduğunuz belgeler.. Yurtdışı tecrübesiz olun da maddi durumunuz, çalışmanız, ev durumu gayet yeterli görünüyor. Davetli mektuplarınızın da sorunsuz olması onayda büyük rol oynuyor, açık ve net.

Özetle, başvurularınız kişiye/duruma özelleştikleri için birebir karşılaştırmalar doğru değil. Ama sizin örnek vakadan özet olarak alınabilecek ve faydalanılabilir tecrübenin en önemli noktaları şunlar. İyi şanslar!

0

Vay be, ne güzel haber! İlk vize başvurunda 90 gün almak harika olmuş, tebrikler! Sanırım düzenli işin, yüksek maaşın ve davetiye mektubun etkili oldu. Benim de benzer durumda olup vize alan arkadaşlarım var, özellikle davetiye çok işe yarıyor. Başvuracaklara bol şans, soruları olanlara seve seve yardımcı oluruz! 😊

0

Tebrikler! Benzer vaka sayıları hakkında bilgi bulamadım. Ama sizin durumunuzun, yeterince iyi görünüyor.

Scroll to Top