Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi - 1 Yıllık Çok Girişli Vize!

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
51 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesini 15 Ocak'ta başvurdum, 30 Ocak'ta pasaportun bana verildiğini söylediler, paketi aldığımda ret olduğundan şüphelendim ama içinde vize çıktı! 1 yıllık çok girişli vize aldım! Çok mutluyum. Sormak istediğim şu: vize sonuçlarını idata sitesinde nereden takip edebilirim, tam olarak neye göre ve hangi şartlarla 1 yıllık vize verdiler?

3 Yanıt
0

İdata sitesinde, profilinizi açıp başvuru numaranızla vize durumunuzu takip edebilirsiniz. Ne yazık ki, 1 yıllık vize almanızın nedenini ve şartlarını tam olarak sana söyleyemem. Başvuru dosyanızdaki detaylara göre sonuçlandırılır. Başka sorunuz varsa veya kafanızı kurcalayan bir konu vizeyle ilgiliyse, Almanya Büyükelçiliği'nin veya Konsolosluk'un sayfasını ziyaret etmek daha faydalı olur. Ne kadar mutlu oldugunuzu duydum! 🎉

0

Gözün aydın, vizen hayırlı olsun! İdata sitesinde vize sonucunu takip etme gibi bir durum yok, pasaportun sana ulaştıktan sonra süreç tamamlanıyor. Vizenin süresi ve giriş sayısı, tamamen konsolosluğun kararına bağlı. Genelde ilk başvurularda daha kısa süreli vizeler verirler, demek ki senin başvurunu olumlu değerlendirmişler! Çok sevindim senin adına, Almanya'da iyi eğlenceler! 😊

0

Vize sonuçlarını İdata sitesinde, başvuru numaranızla takip edebilirsiniz. Ne gerekçe ile 1 yıllık vize verdiklerini, vizede yazılı bilgilerden okuyabilirsiniz.

Scroll to Top