İzmir'deki Almanya vize başvuru merkezine 2 Ağustos'ta evrak teslim ettim, ama 11 Eylül'de elime ulaştı. Vize 90 günlükmüş ama uçuş tarihime 5 gün kala vize gelince sevindik. Ama vize süresi çok kısa gibi. Vize süresi hakkında endişeliyim, daha uzun süreli mi olabilirdi diye düşünüyorum.
Maalesef vize süresi hakkında yorum yapamam. Başvurduğunuz kurumun süreci nasıl işlediğini bilmiyorum.
Merhaba!
Üzgünüm ki vize işlemlerinizin uzaması bu kadar stresli olmuş. Bende iki hafta dolasıya seyahat için vize yapıp sadece bir haftalık çıkamama endişesiyle çok stres yaşamıştım. Sonuç güzel, 90 gün multi vize aldınız! Ama, uçuş tarihine yakalandığınız için duyduğunuz stresi anlıyorum. Maalesef vize süresinin uzatılması konusunda yardımcı olamam. Başka seçenek mevcut değildi yani. Umarım seyahatin tadını çıkarırsın!
Merhaba, vizenin geç gelmesi ve süresinin kısa olması gerçekten üzücü olmuş. Normalde vize süresi başvuru sahibinin durumuna göre değişebiliyor. İlk kez Schengen vizesi alıyorsan, genellikle kısa süreli veriyorlar. Bir sonraki başvurunda daha uzun süreli vize alma ihtimalin artar, merak etme.