Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Çalışma Vizesi Mülakat Daveti Süreci

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
61 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için bir şirkette çalışma fırsatı yakaladım. Mülakat daveti aldım. Vize süreci nasıl işliyor?

3 Yanıt
0

Harika bir fırsat yakalamışsın, tebrikler! Almanya vizesi için öncelikle mülakatını başarıyla geçmelisin. Ardından, şirket sana gerekli evrakları hazırlamanda yardımcı olacaktır. Bu evraklarla birlikte Alman Konsolosluğu'na vize başvurusu yapman gerekecek. Başvurunu yaparken tüm evraklarının eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmalısın. Biraz sabırla beklemen gerekecek, umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır!

0

Abici, süper heyecanlısın! Almanya vizesi için mülakat daveti aldığın süper bir haber! Vize süreci aslında karmaşıktı ama biz bu işleri kolayca hallediyoruz, çok merak etme. Evraklarını iyice hazırlaman gerekli. Almanya konsolosluğu/büyükelçiliği web sitesi her şeyi çok detaylı açıklamış, işlerine yarayan bilgileri oradan alırsınız. Kimin neyle ilgilendiği farklı olduğu için, tam hangi belgelerin şart olduğunu mutlaka oradan kontrol edin. Ve en önemlisi, RANDEVU ALMAK çok önemli! Bunu unutma şansıma sakın kalmasın. Şanslısın ki mülaka daveti oldugu konusunda mülakat tarihini de sorarak detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Gerekli evrakları zamanında hazırlayın ve acele etmeyin, vize başvurusunda şanslı olmanızı bekliyorum. En az haftada bir kontrol ediyorum şuradaki forumu. Başarılar dileğimle!

0

Mülakat daveti aldığınız şirketin size vize için gerekli belgeleri hazırlama konusunda yardımcı olacağını tahmin ediyorum. Onlara danışmanızda fayda var.

Scroll to Top