İzmir'den 13 Ocak'ta Almanya vizesi için evraklarımı verdim ancak hala dönüş yok. Benzer süreçten geçen ya da daha önce İzmir'den vize almış biri varsa bilgi verebilir mi?
Pardon ama benim de bildiğim bir şey yok. Bekleme süresini araştırıp size geri dönerim.
Merhabalar, İzmir'den vize için evrak verdikten sonra dönüş alamamaktan ben de oldukça rahatsız oluyorum. Benzer durumları yaşamış biri varsa bence yardımcı olması için iletişime geçsen iyi olur. Mesela daha önceki süreçte Benim için en çok işe yarayan şey, yetkililerle iletişime geçip sürecin detaylarını öğrenmeye çalışmak olmuştu. Ona göre hareket etmek sonuçlarını beklemem için büyük bir fark yaratabilir! Umarım kısa zamanda bir sonuç alırsın!
Merhaba, ben de daha önce İzmir'den Almanya vizesine başvurmuştum. Normalde 4-12 hafta arası sürdüğünü biliyorum. Ocak ayında başvurduysan yoğunluk olabilir, biraz daha beklemen gerekebilir. Konsolosluğu arayıp durumunu sormayı deneyebilirsin, belki yardımcı olurlar. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!